BioCircuit

TechnoGym

De fitness ruimte is voorzien van de nieuwste fitness apparatuur van Technogym. Alle apparatuur is aangesloten op de ‘mywellness’ app. De app die al je vorderingen binnen je training bijhoudt. Ook de metingen met de InBody worden automatisch in de ‘mywellness’ app opgeslagen.

De fitness-evolutie

Het BioCircuit is de volgende stap in de fitness-evolutie. Supermoderne hoogwaardige apparatuur past zich automatisch aan op uw lichaam en sportprogramma. Uw resultaten zijn meetbaar zodat u weet welke progressie u boekt. Met krachtige trainingen van 30 minuten al resultaat, zonder risico van blessures? Wanneer u met de ‘mywellness’ app inlogt op de Unity self weet het BioCircuit welke training u moet gaan volgen en communiceert dit naar de apparaten.

Hoe werkt het Biocircuit?

Tijdens de intake stellen we samen uw persoonlijke trainingsplan op. Dit is de basis van de voortgang die u met het BioCircuit gaat boeken. Tijdens de intake stelt de instructeur de apparaten persoonlijk voor u in.

Gedurende uw hele training volgt het BioCircuit uw voortgang. Eens in de 8 weken volgt de evaluatie, maar het is zeker mogelijk om tijdens het trainen uw ontwikkeling door te spreken of vragen te stellen aan de instructeur.

Waarom is het Biocircuit zo populair?

  • One login: beginnen is snel en simpel
  • Ongoing training voor maximale efficiëntie
  • Geen kans op fouten, uw training is altijd onder begeleiding
  • Toestellen die u kennen en zich aanpassen aan u
  • Een effectieve training in 30 min.
  • Elk fitnessdoel ligt nu binnen handbereik

De Biocircuit-trainingsmethode

Resultaten kunnen niet worden bereikt zonder een zorgvuldige planning gebaseerd op wetenschap, ervaring en hard werk. De Biocircuit-trainingsmethode is ontwikkeld om gebruikers bewust te maken van hun training, voor het behalen van de best mogelijke resultaten. Oefeningen, belasting en inspanning/rust zijn vastgelegd en geïntegreerd in gepersonaliseerde Biocircuit-programma’s.

Diverse programma’s

Start Moving

Meer energie en een beter humeur met meer spierkracht en een betere houding.

Lose weight

Verhoog uw metabolisme voor een slanker figuur door meer calorieën te verbranden en uw spierkracht te vergroten.

Tone your body

Zie er goed uit en voel u goed door de balans en harmonie van uw spieren te verbeteren. Versterk uw spieren voor een betere houding en verhoog de flexibiliteit van uw gewrichten.

Stay young

Verhoog uw levenskwaliteit met een veilige krachttraining waar uw lichaamsenergie, uw beendergestel en uw humeur baat bij hebben.

Boost performance

Verbeter uw atletische prestaties, vergroot uw spierkracht en laat u meeslepen door een intensieve training.

Samen met de personal trainer kiest u een programma die gebaseerd is op uw wensen en doelen. Voor het BioCircuit is een gepersonaliseerd Start Moving abonnement beschikbaar. Kijk bij inschrijven voor dit abonnement.