Small Group training

Join every class with your all-in membership

Vragen over small group trainingen? Mail naar info@skylinefitness.nl

De Omnia

De Omnia is een toestel voor functionele en vaardigheidstraining. In een groep van maximaal 12 personen train je op je eigen snelheid en niveau. Je zal merken dat wekelijks meedoen aan deze training je meer kracht en conditie op zal leveren.

Het buikspierkwartier

Voorafgaand aan de Omnia is er altijd een 15 minuten durende buikspiertraining, waarbij de rechte en schuine buikspieren volop getraind worden. Niet nadenken, gewoon doen! 

Boxing

Boxing een leuke tactische sport waarbij snelheid, coördinatie, conditie en core strength centraal staan. Er is geen full contact op het lichaam en hoofd dus zeer geschikt voor mannen en vrouwen. Een workout om jezelf helemaal in uit te leven.

Vinyasa

De Vinyasa Yoga les bij Skyline Fitness is een les waarin we energieflow creëren en werken met de natuurwetten yin en yang. Focus ligt op diverse asanas waarbij we de vloeiende bewegingen en onze ademhaling verbinden om ruimte te creëren in zowel lichaam als geest. Tevens werken we aan kracht vanuit je centrum (core) en flexibiliteit voor circulatie.

Aerial Yoga

Met vloeiende bewegingen en gebruik makend van hangende doeken koppelen we de ademhaling en beweging. Door fysieke inspanning stimuleren wij het parasympatische zenuwstelsel, dat verantwoordelijk is voor onze rust en vertering. Deze flow doet de stress verlagen en geef een goede fysieke inspanning. Ontspanning, stretch en zachte beweging staan centraal bij de flow om een ontspannen gevoel te krijgen.

Yin Yoga

Yin yoga is een zachte, langzame en meditatieve vorm van yoga waarbij de asana’s (poses) voor langere tijd worden vastgehouden. Hierdoor worden de dieper gelegen tissues in het lichaam bereikt, waaronder het bindweefsel en de gewrichten. Yin yoga geeft diepe ontspanning, stimuleert de organen en energielijnen in je lichaam en leert je ruimte ervaren in body & mind. In deze hectische tijd en maatschappij kan Yin yoga een moment van rust en balans bieden. Tevens is Yin yoga een goede aanvulling op een actieve lifestyle en trainingsschema.