Small Group training

Join every class with your all-in membership

Vragen over small group trainingen? Mail naar info@skylinefitness.nl

Het Biocircuit

Een circuit training, die niet hoort bij de small group trainingen, aangezien je dit circuit op ieder moment van de dag kan doen. Het Biocircuit is een circuit waar je maar één keer inlogt, traint voor bepaalde tijd met apparatuur dat zich aanpast aan u. Een volledig begeleide trainingsbeleving, van station tot station, waar je nooit hoeft te wachten. 

De Omnia

De Omnia is een toestel voor functionele en vaardigheidstraining. In een groep van maximaal 8 personen train je op je eigen snelheid en niveau. Je zal merken dat wekelijks meedoen aan deze training je meer kracht en conditie op zal leveren.

Het buikspierkwartier

Voorafgaand aan de Omnia is er altijd een 15 minuten durende buikspiertraining, waarbij de rechte en schuine buikspieren volop getraind worden. Niet nadenken, gewoon doen! 

Boxing

Boxing een leuke tactische sport waarbij snelheid, coördinatie, conditie en core strength centraal staan. Er is geen full contact op het lichaam en hoofd dus zeer geschikt voor mannen en vrouwen. Een workout om jezelf helemaal in uit te leven.

Core workout

Vergeet de Bodypump, met de Technogym bench krijg je een complete workout voor het hele lichaam. De bench bevat weerstandsbanden, hexagon dumbbells, verzwaarde knuckles en een fitnessmat in één.

VINYASA  (Fleur)

De Vinyasa Yoga les bij Skyline Fitness is een les waarin we energieflow creëren en werken met de natuurwetten yin en yang. Focus ligt op diverse asanas waarbij we de vloeiende bewegingen en onze ademhaling verbinden om ruimte te creëren in zowel lichaam als geest. Tevens werken we aan kracht vanuit je centrum (core) en flexibiliteit voor circulatie.

HIIT (Brian)

Deze 30 minuten durende HIIT training met eigen lichaamsgewicht is geschikt voor beginners en gevorderden. De workout is 20 seconde trainen en 0 seconde rust en dat 2 rondes met veel verschillende oefeningen. Naast dat het een leuke les is zal je merken dat je fitter wordt en je conditie aanzienlijk verbetert!

YOGA RELAX FLOW (Christine)

Ontspannen breken we de week met de Yoga Relax Flow. Met vloeiende bewegingen koppelen we de ademhaling en beweging. Door fysieke inspanning stimuleren wij het parasympatische zenuwstelsel, dat verantwoordelijk is voor onze rust en vertering. Deze flow doet de stress verlagen en geef een goede fysieke inspanning. Ontspanning, stretch en zachte beweging staan centraal bij de flow om een ontspannen gevoel te krijgen.

Deze les is geschikt voor beginners en gevorderden.

YIN YOGA (Inge Pieters)

YIN YOGA (Inge Pieters)

Yin yoga is een zachte, langzame en meditatieve vorm van yoga waarbij de asana’s (poses) voor langere tijd worden vastgehouden. Hierdoor worden de dieper gelegen tissues in het lichaam bereikt, waaronder het bindweefsel en de gewrichten. Yin yoga geeft diepe ontspanning, stimuleert de organen en energielijnen in je lichaam en leert je ruimte ervaren in body & mind. In deze hectische tijd en maatschappij kan Yin yoga een moment van rust en balans bieden. Tevens is Yin yoga een goede aanvulling op een actieve lifestyle en trainingsschema.

MORNING FLOW CORE POWER (Christine)

Wees klaar om je dag goed te starten en met een goed gevoel en de juiste focus aan je dag te beginnen. We beginnen een serie Sun/Moon salutations, ofwel surya namaskar. Daarna pakken we door met een yoga flow specific om de balans en focus te verbeteren (core).
Een uitdagende flow met aanpassingen per houding voor beginner tot gevorderd.