Small Group training

Join every class with your all-in membership

Vragen over small group trainingen? Mail naar info@skylinefitness.nl

Het Biocircuit

Een circuit training, die niet hoort bij de small group trainingen, aangezien je dit circuit op ieder moment van de dag kan doen. Het Biocircuit is een circuit waar je maar één keer inlogt, traint voor bepaalde tijd met apparatuur dat zich aanpast aan u. Een volledig begeleide trainingsbeleving, van station tot station, waar je nooit hoeft te wachten.

De Omnia

De Omnia is een toestel voor functionele en vaardigheidstraining. In een groep van maximaal 8 personen train je op je eigen snelheid en niveau. Je zal merken dat wekelijks meedoen aan deze training je meer kracht en conditie op zal leveren.

Het buikspierkwartier

Het buikspier kwartier

Voorafgaand aan de Omnia is er altijd een 15 minuten durende buikspiertraining, waarbij de rechte en schuine buikspieren volop getraind worden. Niet nadenken, gewoon doen!

Boxing

Boxing is een leuke tactische training waarbij snelheid, coödinatie, conditie en core strength centraal staan. Er is geen Full contact op het lichaam en hoofd, dus zeer geschikt voor mannen en vrouwen. We maken gebruik van bokzaken, om je helemaal op uit te kunnen leven.

Core workout

Vergeet de Bodypump, met de Technogym bench krijg je een complete workout voor het hele lichaam. De bench bevat weerstandsbanden, hexagon dumbbells, verzwaarde knuckles en een fitnessmat in één.