Informatie

De San Francisco toren

De San Francisco toren is gelegen in het hart van Duin in Kop Zuid, aan het Almeerderstrand. Een unieke locatie met een prachtig uitzicht over het water. Het bruisende centrum van Kop Zuid zal je de energie geven om hier te sporten. Waar we ook buiten op het strand lessen aan kunnen bieden. Kortom een unieke sport locatie die tot de verbeelding spreekt.

Tijdsplanning

Januari 2022

OPEN!

December 2021

Levering apparatuur Technogym

November 2021

Bouwen en verbouwen 😊

Oktober 2021

Installatie van het klimaatsysteem. Vanwege de huidige COVID-19 zal er een passend klimaatsysteem voor een sportschool worden geplaatst voor uw en onze veiligheid.

September 2021

De zandcement dekvloer zal worden gegoten.

Augustus 2021

De voorbereidingen zijn in volle gang. Alle elektra en afvoeren zullen onder de vloer worden verwerkt.

April 2021

Yes! De huurovereenkomst is getekend, medio januari 2022 zal Skyline Fitness Duin zijn deuren openen.

TechnoGym

De fitness ruimte is voorzien van de nieuwste fitness apparatuur van Technogym. Alle apparatuur is aangesloten op de ‘mywellness’ app. De app die al je vorderingen binnen je training bijhoudt. Ook de metingen met de InBody worden automatisch in de ‘mywellness’ app opgeslagen.

De InBody 370

De InBody 370 meet niet alleen je gewicht, maar ook de samenstelling van je gewicht. De InBody kan precies aflezen waar je aan zal moeten gaan werken tijdens je training. Hierop past de coach ook zijn schema op aan.