Faciliteiten

Fysiotherapie

WEER KUNNEN BEWEGEN ZONDER BEPERKINGEN

Fysieke klachten kunnen ervoor zorgen dat jij niet kan doen wat je wilt. In de praktijk nemen we graag de tijd om de klachten helemaal te doorgronden en een compleet beeld te krijgen van het probleem. Zo kunnen we samen een gericht plan maken zodat jij weer kan bewegen zoals je wilt zonder beperking.

Ik ben Paul Groen en sinds 2011 als fysiotherapeut. In het begin heb ik naast mijn fysiotherapie carrière geprobeerd om mijn carrière te maken van atletiek met als grote droom de Olympische Spelen. Dat is het helaas niet geworden, maar ik heb met veel plezier lange tijd op nationaal niveau mee kunnen doen. In mijn werk als fysiotherapeut heb ik er altijd naar gestreefd het beste te bieden aan mijn klant. Dat blijkt het vak synoniem te staan voor een leven lang leren, en dat doe ik heel graag.

Leefstijl coaching

Een 360 graden evaluatie om te kijken waar jouw gezondheidswinst zit. Elk pondje gaat door het mondje is een achterhaald concept, dankzij onderzoekers als Dr. Liesbeth van Rossum zijn we erachter dat een gezond gewicht meer oorzaken heeft dan alleen slecht eten of te weinig bewegen. 

Leefstijl coaching is voor iedereen die zich gezonder, jonger of fitter wil voelen! We kijken naar voeding, beweging, slaap, stress en/of gedrag om te kijken waaraan gewerkt kan worden om lekkerder in je vel te zitten. Als dit bewustzijn er is, gaan we werken aan zelfstandig motivaties. Geen tijdelijk dieet met tijdelijke resultaten, maar een duurzame leefstijl verandering vanuit eigen motivatie zodat je na het traject zelfstandig door kan gaan.

Sanne Huid en Voet

“ALTIJD AL VERZORGDE VOETEN WILLEN HEBBEN? OF EEN MOOIE STRALENDE HUID? DAN BENT U BIJ SANNE HUID & VOET VERBETERING AAN HET JUISTE ADRES!”

In mijn praktijk draait alles om het verbeteren van uw huid of voeten. We nemen de tijd voor u en bieden een luisterend oor. Voor de gezichtsbehandelingen maken we gebruik van IMAGE SKINCARE. Dit is een kwalitatief hoogwaardig huidverbeteringsproduct waarmee we in combinatie met de behandeling het eindresultaat naar een hoger niveau brengen. IMAGE SKINCARE staat voor effectieve huidverbetering; de behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten, met als gevolg een mooie gezonde huid.

Sinds 1 maart 2022 hebben wij een dependance bij Skyline Fitness Almere. Hier kunt u terecht voor diverse behandelingen. Wilt u meer informatie over de behandelingen kijk dan op https://www.sanne-huidenvoet.nl/

Sanne HUID & VOET verbetering is aangesloten bij ANBOS brancheorganisator schoonheidsverzorging, PROCERT kwaliteitsregister voor pedicures en PROVOET brancheorganisator voor de pedicure. 

Foodwise Diëtist

FoodWise Diëtisten helpt jou met het bereiken van een gezondere leefstijl! Wij biedenprofessionele begeleiding aan bij diverse lichamelijke klachten en gezondheidsproblemen. Denk hierbij aan overgewicht, diabetes, verhoogd cholesterol, hoge bloeddruk en ondervoeding. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het optimaliseren van je voedingspatroon bij bijvoorbeeld zwangerschap en plantaardige voeding.

Wij zijn Marlies Nagel en Steffi Soede sinds 2019 zelfstandig gevestigde dietisten. Omdat gezonde voeding heel persoonlijk is en ieder mens zijn eigen doel heeft, streven we in de praktijk naar een individueel, op maat gemaakt advies. Geen dieet met restricties, maar een voedingspatroon waarbij de balans centraal staat.

TechnoGym

De fitness ruimte is voorzien van de nieuwste fitness apparatuur van Technogym. Alle apparatuur is aangesloten op de ‘mywellness’ app. De app die al je vorderingen binnen je training bijhoudt. Ook de metingen met de InBody worden automatisch in de ‘mywellness’ app opgeslagen.