Abonnementen

All-in Fitness abonnementen

Voor de tarieven, klik op inschrijven. Let op: u wordt doorgelinkt naar een andere pagina.

Onbeperkt toegang tot de sportschool, een persoonlijke coach die je zal helpen je doelen te behalen, toegang tot de small group trainingen, gebruik sauna, inclusief koffie en thee en onbeperkt vitamine water.

Entrance fee

Wanneer je een lidmaatschap afsluit bij Skyline Fitness Duin is er een entrance fee. De entrance fee is voor de administratieve kosten van het inschrijven en het toekennen van de persoonlijke key. Deze persoonlijke key gebruik je voor de lockers, je registratie bij binnenkomst en de koppeling aan de Technogym apparaten.

Persoonlijke benadering

Wanneer je een lidmaatschap aangaat bij Skyline Fitness Duin ben verzekerd van een persoonlijke benadering. De fitness ruimte heeft een maximaal aantal leden, waardoor deze persoonlijke aandacht altijd gewaarborgd blijft. Mocht het maximaal aantal leden bereikt zijn, dan zal je op een wachtlijst geplaatst worden. Zodra er ruimte is kan je ingeschreven worden en ben je welkom om te trainen.

1ste training

Je eerste training bij Skyline Fitness Duin, zal altijd bestaan uit een intake met je persoonlijke coach. De persoonlijke coach gaat samen met jou je doelen opstellen, daarna maakt je coach een trainingsschema dat aansluit bij de opgestelde doelen en zal je worden gewogen op de InBody 370.

Try out

Je bent altijd welkom voor try out. Vul hieronder je gegevens in en we maken een afspraak voor je. Voor de try out wordt €17,50 in rekening gebracht, deze wordt retour gestort bij afname van een lidmaatschap.